Τρίτη 11 Ιουλίου 2006

Καλή Αρχή!

Συνέβη πριν μερικά βράδια... διαβάζοντας κάτι στο internet, ενώ ο Χρήστος έπαιζε το soundtrack της νυχτιάς. Η κούραση μου έιχε τόσο πολύ βαρύνει τα μάτια που το μόνο που ήθελα ήταν να πάω γρήγορα στο κρεβατάκι μου. Αμ δε... ο Χρήστος μόλις είχε ξεκινήσει να διαβάζει ένα κείμενο. Τί ακριβώς ήταν δεν ήξερα. Αλλά μου άρεσε τόσο που με ξύπνησε. Σαν ποίημα μου φάνηκε. Ήταν σύντομο (ή εγώ μάλλον κατάφερα να ακούσω ένα μικρό μέρος μόνο). Ευτυχώς, τελειώνοντας πρόλαβα να ακούσω ότι τα λόγια αυτά τα έιχε γράψει μια Νεφέλη (?) στο blog (?) της, το οποίο μόλις που συγκράτησα στο ταλαιπωρημένο μου μυαλο(?). Μιά και δυό βρίσκω το site αυτό και από τότε σιγά-σιγά άρχισα να μπαίνω στον κόσμο των blogs και να (ανα) γνωρίζω τους κατοίκους του. Καθ΄ότι ξεφτέρι από μικρή, δεν άργησα να αναγνωρίσω τον αγαπημένο Night's Knight. Πολύ χαίρομαι που θα τον "παρακολουθώ" κι εκτός Μελωδία.

Και για να μην πολυλογώ, κυρίες και κύριοι Καλώς σας βρήκα! Από σήμερα θα είμαι κι εγώ μέλος της Blogοπαρέας. Με θέλετε;

Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να κρατήσω a kind of "ημερολόγιο" έστω και ηλεκτρονικό, εφ΄όσον ποτέ μου δεν είχα ένα κανονικό, έστω και τώρα εφ΄όσον ποτέ δεν είναι αργά. Θα προσπαθήσω να βγάλω ό,τι έχει στοιχειώσει κι εξακολουθεί να στοιχειώνει μέσα μου. Έτσι μήπως και υπερισχύσει το γλυκό μπροστά στο πικρό.

Ευχηθείτε μου καλή αρχή!

Σας χαιρετώ.

3 σχόλια:

GLOBAL είπε...

Nαι την μπανιέρα (μου) διάβασε ο Χρηστάκος.
Είμαι η ΝεΦέλη ναι, η Global και καλά σε αυτόν τον "κόσμο".
Καλώς ήρθες.

νερα'ι'δάκι .... είπε...

Καλή αρχή! :-))))

Night's Knight είπε...

Καλή τύχη τσακάλι... λαγωνικό... Σέρλοκ!
Μας ξετρύπωσες όλους!
Καλή αρχή!